![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3003 Регистрация: 7.7.2010 Из: Астана Пользователь №: 1765 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я хочу замовити одразу кілька різних смаків жижі, щоб спробувати і знайти свій улюблений. Але турбує, як зберігати їх улітку, коли спека. Чи не псується рідина при транспортуванні? Може, хтось стикався з тим, що запах або смак змінювались уже при отриманні?
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1348 Регистрация: 14.1.2016 Пользователь №: 6173 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Було, що в спеку отримав рідину, яка змінила запах. З того часу прошу магазин упаковувати в термозахист або хоча б додавати охолоджуючий пакет. Якщо цього не зробити — є ризик, що частина компонентів просто випарується ще в дорозі.
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3003 Регистрация: 7.7.2010 Из: Астана Пользователь №: 1765 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я зберігаю всі флакони в темному прохолодному місці, одразу після отримання. Бажано — в холодильнику, але не в морозилці. І важливо перед використанням добре струсити флакон, бо ароматизатори можуть осідати.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1793 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я зберігаю всі флакони в темному прохолодному місці, одразу після отримання. Бажано — в холодильнику, але не в морозилці. І важливо перед використанням добре струсити флакон, бо ароматизатори можуть осідати. Я довго шукав нормальний магазин, де можна було б замовити жижу для пода ]]>https://smolnet.shop/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem]]> без зайвих нервів. Спершу пробував брати в різних місцях, але скрізь щось не те: то якість рідини підводить, то картриджі приходять не ті, або ще гірше — усе запізнюється і ще й з протіканнями. Потім хтось на форумі порадив SMOLNET, і я вирішив спробувати. Чесно, був здивований з першого замовлення. Там реально все чітко: вибір є, опис кожної позиції зрозумілий, усе структуровано, немає відчуття, що просто купуєш щось незрозуміле. Написано чесно — кому підійде, який вміст, скільки тримає, і що очікувати. Дуже сподобалося, що консультанти завжди на зв’язку: я написав питання в чат, мені швидко відповіли, без стандартних шаблонів, відразу по суті. Замовлення прийшло добре запакованим, усе нове, не розпаковане, нічого не підтікає. Видно, що працівники реально тестують товари, перш ніж додавати до асортименту, тому що відчувається різниця. Якість хороша, працює стабільно, зручно, без несподіванок. З того часу вже п’ять разів замовляв і жодного разу не було проблем. Це той випадок, коли відчуваєш, що магазин думає про клієнта, а не просто продає. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 1.7.2025, 12:24 |