![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 520 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Після останніх аналізів мені лікар поставив діагноз підвищений рівень холестерину в крові. Він порекомендував звернути увагу на спеціальні препарати для зниження холестерину, але я не зовсім впевнений у їх ефективності та безпеці. Чи можуть ці препарати допомогти реально знизити рівень холестерину в крові? І якщо я буду їх приймати, чи потрібен додатковий контроль здоров’я, як часто потрібно робити аналізи? Також цікаво, чи можуть ці ліки викликати побічні ефекти, і на що варто звертати увагу під час їх прийому?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 520 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я чув, що для зниження рівня холестерину можна застосовувати не тільки медикаменти, але й змінювати дієту, додавши до раціону певні продукти. Можливо, є якісь конкретні рекомендації щодо харчування? Чи є продукти, які дійсно допомагають боротися з високим холестерином і не потребують медикаментозного втручання?
|
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 16.6.2025, 13:39 |