![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 521 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Де ви замовляли меблі в вашу спальню? Хочу щось стильне, але ніяк не можу обрати.. Допоможіть.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1750 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Де ви замовляли меблі в вашу спальню? Хочу щось стильне, але ніяк не можу обрати.. Допоможіть. Якщо чесно то довго шукали, хотілося, щоб було і стильно, і якісно, і не "як у всіх". У підсумку зупинились на одному сайті, де якраз спеціалізуються на меблях для спалень, особливо мені сподобалась підбірка італійських спалень — такі сучасні, але з відчуттям затишку. Подивись тут ]]>https://www.spalnia.com.ua/ua/product-categ...lni-italiya-ua/]]> може щось тобі теж западе в душу. Такі речі купуються не на один рік, тому дуже раджу просто покрутити каталог, бо там вибір великий, а речі справді зі смаком. Прицінитись, обрати спочатку візуальну картинку, а потім з того що сподобалось обрати найкращу) |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 17.6.2025, 8:08 |