![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1794 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Хочу купити сухий корм для свого ретривера, але так багато варіантів і брендів, що гублюся. Порадьте, будь ласка, який корм найкраще вибрати з урахуванням збалансованого складу, без шкідливих домішок і з хорошою якістю білка? Мені важливо, щоб собака отримував усе необхідне для здоров’я і активності, але при цьому корм не був надто дорогим. Чи варто віддавати перевагу відомим маркам, чи можна обирати й менш розкручені бренди?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 541 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Вибір сухого корму для собак треба робити, перш за все, орієнтуючись на вік, породу та фізіологічні особливості вашого улюбленця. Я рекомендую обирати корми з високим вмістом м’яса, мінімум зернових і без штучних добавок. Преміум-сегмент найчастіше пропонує кращу якість, але існують і доступні варіанти з хорошим складом. Важливо дивитися на склад, щоб уникнути наповнювачів і консервантів.
|
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 1.7.2025, 18:19 |