IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Де купити вейп із швидкою доставкою по Україні?
Rec
сообщение 26.8.2025, 21:07
Сообщение #1

Очень активный

Из: Астана

Друзі, маю питання. Якийсь час користуюсь XROS 5, і от задумався — чи реально є різниця між картриджами на 0.8 Ом та 1.2 Ом? Продавець сказав, що смак різний, але я боюсь просто купити не те. Хочу знайти оптимальний варіант для щоденного використання, щоб був баланс між смаком і економією рідини. Може хтось уже пробував обидва й може сказати, чи воно того варте?

+Цитировать сообщение
123123123
Сообщение #2

Очень активный

Я пробував обидва типи. Картридж на 0.8 Ом дає більш насичений смак і багато пари, відчуття «ближче до сигарети», але й рідина зникає швидше. На 1.2 Ом — смак трохи спокійніший, менше витрата, і батарея довше тримає. Для мене різниця суттєва, тому вдома використовую 0.8, а коли беру з собою в дорогу — 1.2. Так зручніше й економніше.

+Цитировать сообщение
Rec
Сообщение #3

Очень активный

Из: Астана

А я особливої різниці не відчув, хоча купував і ті, й інші. Можливо, через те, що я не дуже придивляюсь до деталей, головне для мене — щоб смак був чистий і не віддавав гаром. Думаю, якщо ти тільки починаєш, то можна взяти обидва варіанти і спробувати самому. Бо все одно враження дуже індивідуальні.

+Цитировать сообщение
Aa111111
сообщение 26.8.2025, 21:08
Сообщение #4

Очень активный

Цитата(Rec @ 26.8.2025, 23:07) *
А я особливої різниці не відчув, хоча купував і ті, й інші. Можливо, через те, що я не дуже придивляюсь до деталей, головне для мене — щоб смак був чистий і не віддавав гаром. Думаю, якщо ти тільки починаєш, то можна взяти обидва варіанти і спробувати самому. Бо все одно враження дуже індивідуальні.

Я купую картридж для хрос 5 ]]>https://bambuk.org/kartrydzh-vaporesso-xros-pod-corex-3.0/]]> у BAMBUK і залишився дуже задоволений. Там мені пояснили різницю між 0.8 та 1.2, допомогли зрозуміти, який більше підійде для моїх звичок.
Вразило, що консультанти знають реально все «зсередини» й діляться досвідом. Плюс у них величезний вибір, завжди є оригінали, і регулярно оновлюється асортимент. Часто проводять акції, тож я беру одразу кілька пачок картриджів і виходить дешевше. Атмосфера в магазині дуже приємна: відчуваєш, що тобі хочуть допомогти, а не просто «впарити».

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему