![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 517 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Хочу поїхати в подорож, друзі запропонували якийсь екстремальний відпочинок на декілька днів. Думаю буде весело. Але хочу на всяк випадок оформити страховку, бо хто його знає що може трапитись. Тільки от не знаю яку краще, може саму дешеву? Як ви обираєте страхування для такого відпочинку?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1744 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Хочу поїхати в подорож, друзі запропонували якийсь екстремальний відпочинок на декілька днів. Думаю буде весело. Але хочу на всяк випадок оформити страховку, бо хто його знає що може трапитись. Тільки от не знаю яку краще, може саму дешеву? Як ви обираєте страхування для такого відпочинку? Якщо ви знаєте що це буде щось екстремальне, то логічніше було б обрати страхування, яке враховує саме ті ризики, з якими ви можете зіткнутися. Якщо ви плануєте активності на зразок катання на квадроциклах, стрибків із парашутом або сплаву річкою, обов’язково перевірте, чи покриває поліс травми під час екстремальних видів спорту. Точно скажу що в вашому випадку не варто гнатися за найдешевшим варіантом, адже економія на страхуванні може виявитися невиправданою. Краще обрати оптимальний поліс, який включає медичні витрати, транспортування і навіть компенсацію у разі скасування поїздки. Скачайте собі ]]>додаток Hotline Finance в Google Play]]> порівняєте умови в різних страхових компаніях і оберете оптимальний варіант. Це швидко, зручно і дасть вам спокій під час пригод. |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 14.6.2025, 12:40 |