![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2988 Регистрация: 7.7.2010 Из: Астана Пользователь №: 1765 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Доброго дня! Мене цікавить налаштування Google Shopping для мого інтернет-магазину. Чув, що це дає хороший результат, але потрібен хтось, хто точно розбирається в тонкощах роботи цього інструмента. Хто може поділитися контактами перевірених спеціалістів або компаній?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1749 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Звертайся в OVVA! Promo ]]>https://www.ovvapromo.com.ua/]]> це реально топ-компанія, коли справа доходить до Google Shopping. Я сам шукав фахівців, бо ці всі тонкощі налаштування – то не для мене. Вони чітко пояснили, як усе працює, налаштували кампанії, і через тиждень я вже побачив результат. Конверсії пішли вгору, клієнти реально частіше стали клікати на товари. Особливо цінно, що вони не просто "включили" рекламу, а допомогли оптимізувати сайт під ці кампанії.
|
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 15.6.2025, 15:29 |