![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1746 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Всім привіт! Вирішив зайнятися домашнім виробництвом алкоголю та хочу купити самогонний апарат. Хтось може порекомендувати перевірені інтернет-магазини, де можна замовити такий апарат із доставкою по Україні? Важливо, щоб якість була на рівні, а не китайська підробка. Прочитав багато відгуків, але хочеться почути думку тих, хто реально купував та користувався. Ч
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2986 Регистрация: 7.7.2010 Из: Астана Пользователь №: 1765 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Привіт! Так, самогон варити – це справжнє мистецтво, і для початку важливо знайти надійний магазин. Я вже не один рік користуюсь апаратами для самогону і можу сміливо рекомендувати "Перша крапля", можете тут купити самогонний апарат ]]>https://pershakaplya.com.ua/]]> я сам купував там колону з комплектом для самогону кілька місяців назад, і насправді залишився задоволений. Якість – топ! Все зроблено на совість, матеріали – тільки перевірені, без всяких китайських підробок, які часто попадаються в інших магазинах. У них є й окремі частини, якщо хочеш складати поетапно, але я взяв відразу комплект, бо все продумано для початківців. Не потрібно голову ламати, що і як додавати. І ще велика перевага – доставка по всій Україні. Мене все влаштувало, навіть не думаю про інші варіанти.
|
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 15.6.2025, 2:43 |