![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1749 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Привіт! Потрібно вибрати ноутбук ACER для роботи і розваг. Збираюся використовувати його для перегляду відео, роботи з документами і невеликих ігор. Яка модель буде найкращим варіантом для таких задач? Мені важлива хороша швидкість роботи, екран і час роботи від батареї.
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1322 Регистрация: 14.1.2016 Пользователь №: 6173 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я сам недавно вибирав ноутбук ACER для подібних задач. Можу порекомендувати Acer Aspire 5 – він добре справляється з роботою з документами і легко тягне перегляд відео. Має хороший екран з гарною роздільною здатністю, і батарея тримає досить довго. В принципі, цього ноутбука вистачить і для невеликих ігор. Якщо важлива потужність, то зверни увагу на моделі з процесорами Intel i5 або i7, це дасть тобі додаткову швидкість.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1749 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я теж нещодавно вибирав ноутбук ACER для роботи і розваг. Можу порекомендувати Acer Nitro 5. Це ігровий ноутбук, але він також підходить для роботи, бо має відмінну продуктивність і великий екран. Батарея, правда, не дуже тримає, але для стаціонарного використання це не проблема. Він справляється з мультимедійними задачами, і в ігри можна пограти без особливих проблем. Вибір залежить від твоїх пріоритетів – якщо важливіше за все, щоб ноутбук тягнув ігри, то цей варіант підходить.
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2988 Регистрация: 7.7.2010 Из: Астана Пользователь №: 1765 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я теж нещодавно вибирав ноутбук ACER для роботи і розваг. Можу порекомендувати Acer Nitro 5. Це ігровий ноутбук, але він також підходить для роботи, бо має відмінну продуктивність і великий екран. Батарея, правда, не дуже тримає, але для стаціонарного використання це не проблема. Він справляється з мультимедійними задачами, і в ігри можна пограти без особливих проблем. Вибір залежить від твоїх пріоритетів – якщо важливіше за все, щоб ноутбук тягнув ігри, то цей варіант підходить. Тиждень тому взяв собі ноутбук Acer в магазині Фокстрот ]]>https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/noutbuki_acer.html]]> задоволений на всі 100%. Якщо чесно, я вибирав між кількома брендами, але після того, як побачив відгуки на сайті та перевірив характеристики, зрозумів, що це саме те, що мені треба. Ціна адекватна, а продуктивність на рівні. Всі програми працюють швидко, не лагне, для роботи і відпочинку — ідеально. Що мені ще сподобалося — доставка, все чітко за термінами, навіть на відділення доставили, не треба було додатково їхати. Якщо шукаєш ноутбук, який не підведе, і з хорошою ціною, зверни увагу на Acer з цього магазину. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 15.6.2025, 15:23 |