![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1746 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Хтось купував UPS для котла з зовнішнім акумулятором? Шукаю, де можна замовити такий пристрій. Треба, щоб він був не тільки для котла, а й міг підтримувати інші пристрої в разі відключення електрики.
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1320 Регистрация: 14.1.2016 Пользователь №: 6173 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я придбав UPS з зовнішнім акумулятором для котла. Це зручний варіант, оскільки він дозволяє не тільки забезпечити роботу котла в разі відключення електроенергії, а й підключити інші пристрої. Купував через сайт, де можна було порівняти різні моделі. Важливо також звертати увагу на ємність акумулятора, щоб він працював довше.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1746 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
У мене є досвід покупки UPS з зовнішнім акумулятором для котла. Я вважав, що це гарна ідея, тому що навіть під час тривалих відключень зберігається стабільна робота котла. Для мене це було важливо, тому що взимку часто трапляються аварії з електрикою. Замовляв у перевіреному магазині, де є велика кількість відгуків про таку техніку.
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2986 Регистрация: 7.7.2010 Из: Астана Пользователь №: 1765 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
У мене є досвід покупки UPS з зовнішнім акумулятором для котла. Я вважав, що це гарна ідея, тому що навіть під час тривалих відключень зберігається стабільна робота котла. Для мене це було важливо, тому що взимку часто трапляються аварії з електрикою. Замовляв у перевіреному магазині, де є велика кількість відгуків про таку техніку. Шукав упс з зовнішнім акумулятором для котла ]]>https://ptb.ua/uadzherela-ta-bloki-zhivlenn...reja-vneshnjaja]]> і знайшов саме те, що мені потрібно, у "ПТБ". Вони не тільки продали, а й допомогли налаштувати систему так, щоб все працювало без збоїв. Я сам не є технарем, але хлопці все детально пояснили, щоб я міг розібратися в тому, як працює система. Я навіть намагався налаштувати систему сам, але все зробили вони, і тепер я спокійно можу бути впевнений у тому, що котел працюватиме навіть при відключеннях світла. Працює безвідмовно, дуже задоволений. Якщо хтось шукає надійного партнера, можу з впевненістю рекомендувати їх. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 15.6.2025, 2:25 |