![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1744 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Привіт усім! Дуже хочу почути вашу думку. Зібралась нарешті вчитися водити авто, бо вже скільки можна відкладати — діти підросли, час з’явився. Ніколи за кермом не сиділа, навіть поняття не маю, з чого починати. Усі навколо тільки й кажуть: «Ой, та не твоє це», «Навіщо тобі ті нерви»... Але я вже вирішила, тільки тепер не знаю, яку школу вибрати, куди краще йти, щоб і не сильно жорстко було, і пояснювали нормально. Підкажіть, будь ласка, хто де вчився і чи реально навчитися з нуля, якщо ти — повний нуль?
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1319 Регистрация: 14.1.2016 Пользователь №: 6173 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Не слухай нікого! Я свою дружину майже силою відправив вчитися, вона теж боялася страшенно, казала: «Я не створена для дороги, я не зможу!» І що ти думаєш — зараз ганяє краще за мене! Тут головне — знайти адекватного інструктора, який не кричить і не нервує. Бо якщо одразу попасти на якогось грубіяна, то бажання водити пропаде ще до другого заняття. Так що дивись на відгуки про автошколи, питай знайомих і йди! Ти ж не перша і не остання, хто починає з нуля.
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 517 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я теж починала буквально з білого листа — навіть не знала, де що в машині вмикається. Але як тільки знайшла класну автошколу, де все спокійно пояснювали і не гнали, то страхи кудись зникли. Головне — не боятися зробити помилку. У всіх вона буває. У мене на першому занятті машина глухла тричі, а інструктор тільки посміхався й казав: «Ну от, тепер буде краще». І стало! Тому головне — не здаватися. А ще супер важливо, щоб автошкола була десь поруч, щоб не тратити купу часу на дорогу.
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 2986 Регистрация: 7.7.2010 Из: Астана Пользователь №: 1765 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я проходив ]]>уроки водіння автомобіля]]> з нуля в автошколі «Магістраль» у Дніпрі, тому можу з упевненістю порадити саме їх. Ситуація була така: в мене не було жодного досвіду, та ще й хвилювався, бо вже не 20 років — думав, що буде важко «включитися». Але після першого заняття я зрозумів, що не все так страшно. Інструктор попався терплячий, з гумором, і реально пояснював усе «на пальцях» — як працює коробка, як слухати двигун, коли перемикатись.
Теорія теж була на рівні — не просто сухі правила, а багато прикладів з життя. У класі були проектори, нормальні матеріали, і викладач реально зацікавлений, щоб ми зрозуміли, а не просто «відсиділи». Дуже зручно, що графік можна було підлаштувати під себе. Ще один великий плюс — навчальні авто у гарному стані, з кондиціонерами, що важливо влітку. Після завершення курсів я не тільки склав іспит з першого разу, а й реально почав почувати себе впевнено за кермом. Так що можу сказати — якщо шукаєш місце, де ставляться з повагою до учнів і реально вчать, а не просто «проганяють» по маршрутам, то це точно «Магістраль». ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 14.6.2025, 12:51 |