![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Сообщение
#1
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1746 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
У нас у компанії планується невеличкий корпоратив у форматі дегустаційного вечора, і мені доручили організувати коктейльну зону. Оскільки більшість учасників полюбляє віскі, я подумала, що буде доречно запропонувати декілька цікавих коктейлів саме на його основі. Хотілося б, аби це були не лише класичні варіанти, типу «Old Fashioned» чи «Whiskey Cola», а й щось більш оригінальне, можливо з додаванням прянощів, фруктових нот або навіть кави. Прошу порадити перевірені рецепти коктейлів з віскі, які мають ефект вау, але водночас не вимагають надто екзотичних інгредієнтів чи складної техніки приготування.
|
|
|
![]()
Сообщение
#2
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 519 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Якщо хочеш вразити аудиторію — ловиш рецепт «Boulevardier». Це елегантний коктейль із віскі (краще бурбон), червоним вермутом і кампарі у пропорції 1:1:1. Все змішуєш у міксинг-склянці з льодом, проціджуєш у бокал з великою льодинкою і прикрашаєш апельсиновою цедрою. Ще один мій фаворит — «Irish Espresso»: 40 мл ірландського віскі, 30 мл еспресо, 15 мл цукрового сиропу, трохи вершків зверху. Виходить неймовірно насичено і тепло. А для чогось з легкою кислинкою раджу «Gold Rush» — бурбон, лимонний сік, медовий сироп. Легко готується, але смак дуже збалансований.
|
|
|
![]()
Сообщение
#3
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1746 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Особливо зацікавив коктейль із еспресо — дуже доречно для вечора. Але підкажи, будь ласка, як краще подавати «Boulevardier»? Чи треба охолоджене скло, чи можна звичайний тумблер? І ще — чи можна замінити кампарі на щось менш гірке?
|
|
|
![]()
Сообщение
#4
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 519 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
«Boulevardier» подають у склянці типу «олд-фешн» або в охолодженому коктейльному бокалі — залежно від формату події. Якщо хочеш трохи зменшити гіркоту, кампарі можна замінити на менш агресивний аперитив, наприклад Aperol або навіть червоний бітер із нижчим вмістом спирту — смак стане м’якшим і легше сприйматиметься більшістю гостей. А щоб не шукати рецепти по всьому інтернету — є чудовий ресурс Bartenders. Це цілі ]]>коктейлі з віскі, коктейлі на основі віскі, рецепти коктейлів з віскі]]> з докладними рецептами, фото, варіантами подачі й навіть складністю приготування. Там є класика, інноваційні мікси, авторські інтерпретації та поради по техніці міксології — зручно, структуровано й без зайвих слів. Рекомендую зберегти в закладки — точно стане у пригоді.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 15.6.2025, 2:07 |