IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Ответить в данную темуНачать новую тему
> Послуги клінінгу по Києву та області від компанії Crystal Home Service
123123123
сообщение 2.6.2025, 12:20
Сообщение #1

Очень активный

Нещодавно вперше скористалася послугами професійного клінінгу і була приємно вражена, тож хочу поділитися своїм досвідом. Живу за межами Києва, маю приватний будинок, і після ремонту зрозуміла, що самостійно впоратися з прибиранням буде нереально. Пошук в інтернеті привів мене до компанії Crystal Home Service ]]>https://crystal-home-service.com/poslugi/]]> . Відразу сподобалося, що вони працюють не лише в Києві, а й по області, що для мене було вирішальним фактором.

Замовила генеральне прибирання, і вже наступного дня приїхала бригада з усім необхідним обладнанням та професійною хімією. Працювали чітко, злагоджено, жодної метушні чи "салонного" підходу. Видно, що мають досвід і дбають про якість послуг. Особливо вразило, як ретельно прибрали шви між плиткою, усунули залишки будівельного пилу навіть у важкодоступних місцях і відчистили вікна до блиску. Я такої чистоти у своєму домі ще не бачила — навіть після попереднього професійного прибирання іншими компаніями, результат був гірший.

Також замовляла хімчистку меблів — канапа і матрац виглядають як нові. Всі плями, з якими не могла впоратися роками, зникли. Плюс приємний бонус — ніяких агресивних запахів після хімії, усе свіжо і комфортно.

Зверталася вже двічі, і в планах замовити регулярне обслуговування раз на місяць. Рекомендую Crystal Home Service всім, хто цінує час, комфорт і якісне виконання роботи. Компанія справді дотримується високих стандартів, і для мене це стало справжнім відкриттям.

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему