![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 517 Регистрация: 26.12.2012 Пользователь №: 4496 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Друзі буду міняти авто, хочу з салону взяти. А ви часом КАСКО не купували? Може знаєте де його швидко оформити? Тільки у нормальної страхової, щоб потім з виплатами не було проблем.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1744 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Друзі буду міняти авто, хочу з салону взяти. А ви часом КАСКО не купували? Може знаєте де його швидко оформити? Тільки у нормальної страхової, щоб потім з виплатами не було проблем. Пам'ятаю своє перше авто з салону, хотілося все найкраще для нього, перший час ходиш кожну порошинку стираєш. КАСКО буває різне, тому головне — не просто знайти дешевший варіант, а звернути увагу на репутацію страхової, умови договору, включені ризики, і що важливо — як відбувається виплата у разі ДТП. Щоб не витрачати час на поїздки, папери й очікування, раджу встановити ]]>мобільний додаток hotline.finance Google Play]]> там одразу показуються доступні пропозиції, умови, ціни — і можна обрати щось під себе, не витрачаючи купу часу. Тож як мінімум подивитись — точно варто. А якщо ще й страховка виявиться вигідною — взагалі ідеальний варіант для нової машини. |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 14.6.2025, 13:00 |