![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1793 Регистрация: 19.9.2013 Пользователь №: 5071 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Привіт усім! Останнім часом активно цікавлюся товарами для здоров’я на основі аюрведичної філософії, і неодноразово чув схвальні відгуки про інтернет-магазин "Світове Дерево". Кажуть, у них дуже якісний асортимент, все натуральне й справжнє, плюс гарний сервіс. Але не можу знайти жодних актуальних контактів цього магазину — ні телефону, ні електронної пошти, ні навіть точної адреси сайту. Гуглив, але багато схожих назв, і важко зрозуміти, який з них офіційний. Може, хтось уже замовляв у них і має перевірені контакти? Дуже потрібно зв’язатися напряму, бо хочу уточнити інформацію про наявність деяких позицій. Буду вдячний за будь-яку допомогу чи посилання!
|
|
|
![]()
|
|
Очень активный ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1349 Регистрация: 14.1.2016 Пользователь №: 6173 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Я вже кілька разів замовляв продукцію в цьому інтернет-магазині, тож із досвіду можу підтвердити: якість дійсно на висоті, все свіже, упаковане належним чином, плюс дуже швидка доставка. Щодо твого запитання — так, знайти достовірні контактні дані цього магазину буває не так просто, особливо серед безлічі схожих сайтів. Але я користуюся лише їхнім офіційним ресурсом, де завжди можна знайти актуальну інформацію для зв’язку. Якщо тобі потрібні контакти інтернет магазину Аюрведи "Світове Дерево" ]]>https://svitovederevo.com.ua/uk/contacts.html]]> рекомендую перейти за цим посиланням.
Там вказані номер телефону, електронна пошта, форма зворотного зв’язку та навіть Google-мапа з їхнім фізичним розташуванням. Також можна написати їм напряму через сайт — відповідають досить оперативно. Рекомендую зберегти цю сторінку в закладки, щоб не втрачати, якщо захочеш замовити ще щось у майбутньому. Сподіваюся, ця інформація стане тобі в пригоді! |
|
|
![]() ![]() |
Сейчас: 1.7.2025, 13:20 |